BouwPanel: slimmer worden door delen van informatie
Bent u werkzaam in de bouw-, woon- of vastgoedbranche in de breedste zin des woords? Deel dan uw kennis met BouwPanel!

Al lid?
Log hier in:

E-mailadres:

Wachtwoord:

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
POLL

De logistieke organisatie op de bouwplaats kan en moet efficiënter

Zeer mee eens
Mee eens
Neutraal
Mee oneens
Zeer mee oneensVeel gestelde vragen

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij,
dan kunt u contact opnemen met Anouk Bakkers

Hoe kan ik me aanmelden? -
Aanmelden voor het BouwPanel is heel eenvoudig. U vult uw e-mailadres in op de Home pagina en u ontvangt een e-mail met een link naar een eerste vragenlijst, waarmee u enkele relevante achtergrondgegevens aan ons kunt doorgeven, zodat we u kunnen benaderen met een speciaal voor u relevant onderzoek. Vervolgens ontvangt u een e-mail met uw inloggegevens, u bent dan deelnemer van BouwPanel, met toegang tot de hele website.

Wat voor onderzoek gaat het om? -
De onderzoeken van BouwPanel.nl zijn allemaal bouw- en/of vastgoed gerelateerd. U zult maximaal 12 keer per jaar benaderd worden voor een onderzoek. Sommige onderzoeken worden telefonisch uitgevoerd en sommige via internet. Bij iedere uitnodiging staat het u vrij al dan niet deel te nemen aan het onderzoek, wanneer het bijvoorbeeld niet uitkomt op dat moment. Na afloop van het onderzoek kunt u een terugkoppeling van de resultaten verwachten.

Welke beloning staat er tegenover? -

Kennis voor kennis is ons motto. Door mee te doen aan het BouwPanel en regelmatig uw mening te geven:
 • kunt u invloed uitoefenen op het beleid van bedrijven en overheidsorganisaties, waardoor diensten en producten met behulp van uw mening kunnen worden verbeterd.
 • heeft u als panellid toegang tot uw persoonlijke pagina waar u onderzoeksresultaten en interessante links kunt vinden binnen uw vakgebied.
 • kunt u op uw persoonlijke pagina aangeven welke onderwerpen u interessant vindt en in de toekomst onderzocht zou willen hebben.


 • Daarnaast krijgt u, mits u in de ontwerpende of uitvoerende bouw werkzaam bent (dus werkzaam bij een architectenbureau, adviesbureau, aannemer, installateurs of gespecialiseerde onderaannemer zoals bv een schildersbedrijven, stukadoor, of dakdekker):
 • elk kwartaal het Bouwkennis Marketing Magazine (ter waarde van 295 Euro per jaar) toegestuurd, met interessante feiten en cijfers over de bouw- en vastgoed wereld.
  Bekijk hier het digimagazine van de 1ste editie om uzelf te overtuigen van de belangrijke informatie voor u in dit magazine. Voor bekijken voorbeeld rapport is Adobe Flash Player (Nederlandstalig is beschikbaar) nodig, gratis te downloaden.

 • Wat moet ik doen als ik mijn inlognaam en/of wachtwoord kwijt ben? -
  Indien u uw inlognaam en/of wachtwoord kwijt bent, kunt u klikken op 'inloggegevens vergeten'. Daar kunt u uw e-mailadres invullen. Uw inloggegevens worden u vervolgens per e-mail toegestuurd.

  Op welke doelgroepen richt het BouwPanel zich? -
  De onderzoeken richten zich met name op de bouw-, woon-, en vastgoedbranche. Daarom zijn wij met name op zoek naar panelleden die werkzaam zijn in of een sterke connectie hebben met deze sectoren, bijvoorbeeld aannemers, architecten, schilders, woningcorporaties, projectontwikkelaars en gemeenten.

  Mijn collega('s) en ik gebruiken hetzelfde e-mail adres, kunnen wij ons allebei inschrijven? -
  Ja, dat kan. Wij vragen u bij uw inschrijving behalve uw e-mailadres ook uw naam, geboortedatum en geslacht in te vullen, waardoor uw inschrijving toch uniek is.

  Ik heb mij zojuist aangemeld via de website voor het BouwPanel, hoe gaat het nu verder? -
  Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u via het opgegeven e-mailadres uw persoonlijke inloggegevens en een uitnodiging voor de eerste vragenlijst. Door middel van deze gegevens kunnen we u gericht uitnodigingen voor onderzoek dat geschikt is voor u.

  Waarom krijg ik een uitnodiging voor een vragenlijst, terwijl ik me nooit aangemeld heb? -
  Het kan zijn dat iemand een tikfout heeft gemaakt of per ongeluk uw e-mailadres heeft opgegeven bij de aanmelding voor het BouwPanel. Het kan ook zijn dat iemand ongevraagd uw e-mailadres heeft ingevuld. U kunt zich via uw persoonlijke pagina uitschrijven voor deelname aan het panel. Indien u toch wilt deelnemen aan het panel, dan kunt u ook via uw persoonlijke pagina uw achtergrondgegevens invullen en controleren.

  Waarom wordt er gevraagd naar mijn naam en adres op mijn persoonlijke pagina? -
  Voor het invullen van sommige onderzoeken krijgt u naast de standaard beloning van ons een extra beloning. Die beloning kan uiteenlopen van vakbladen tot cadeaubonnen. Om deze zaken naar u te kunnen versturen, hebben wij uw naam en adres nodig. Deze gegevens zullen nooit worden doorgegeven aan anderen en ook nooit gebruikt worden voor andere doeleinden dan het toesturen van een beloning van een onderzoek. Zie ook ons Privacy Statement >

  Worden mijn gegevens ook voor andere doeleinden gebruikt dan voor uitnodigingen voor een onderzoek? -
  Nee, uw gegevens zullen niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Uw e-mailadres en overige adresgegevens zijn strict vertrouwelijk en zullen nooit aan derden worden doorgegeven of doorverkocht. Verder is het BouwPanel geheel onafhankelijk van adverteerders. Er zal via de website of via e-mail of op welke manier dan ook nooit reclame worden gemaakt of worden geprobeerd een bepaald product of dienst te verkopen.
  We gebruiken uw e-mail adres alleen voor het toesturen van:
 • de bevestiging van uw aanmelding en het uitnodigen voor de eerste vragenlijst

 • de melding van een nieuwsbericht

 • de uitnodiging voor deelname aan een onderzoek

 • de resultaten van een onderzoek

 • Zie ook ons Privacy Statement>

  Hoe kan ik mijn e-mail adres en andere contactgegevens wijzigen? -
  Op uw persoonlijke pagina kunt u al uw achtergrondgegevens wijzigen, zo ook uw contactgegevens. U zult dan in het vervolg via deze nieuwe contactgegevens benaderd worden voor onderzoeken.

  Hoe weet ik wanneer er een onderzoek is waaraan ik kan deelnemen? -
  Sommige onderzoeken worden telefonisch uitgevoerd en sommige via internet. U zult zowel telefonisch als per e-mail benaderd worden voor deelname aan een onderzoek. Indien u voorkeur heeft voor een bepaalde benaderwijze dan kunt u dat aangeven op uw persoonlijke pagina.

  Op welke wijze word ik benaderd voor een onderzoek? -
  U zult zowel telefonisch als per e-mail voor onderzoeken benaderd worden voor deelname aan een onderzoek. Indien het onderzoek via internet wordt uitgevoerd kunt u zelf bepalen wanneer u het onderzoek invult, als het maar binnen de doorlooptijd van het onderzoek is. De doorlooptijd van een onderzoek wordt altijd vermeld in de uitnodigingsmail. Indien het onderzoek telefonisch wordt uitgevoerd kunt u aan onze enquêteurs aangeven wanneer het het beste uitkomt dat ze terugbellen. U kunt met onze enquêteurs een afspraak maken tussen 8 uur 's ochtends en half 10 's avonds. Indien u een sterke voorkeur heeft voor een bepaalde benaderwijze dan kunt u dat aangeven op uw persoonlijke pagina.

  Hoe vaak word ik benaderd voor een onderzoek? -
  U zult maximaal 12 x per jaar benaderd worden voor een onderzoek. Daarbij komt dat u per onderzoek zelf kunt beslissen of u meedoet of niet.

  Waarom krijg ik nooit uitnodigingen voor onderzoeken, terwijl ik me wel heb ingeschreven voor het BouwPanel? -
  Dit kan twee oorzaken hebben:
 • Niet iedereen wordt voor elk onderzoek uitgenodigd. Voor sommige onderzoeken moeten panelleden aan bepaalde eisen voldoen (bijvoorbeeld een bepaalde bedrijfsgrootte of een bepaalde branche). Het is daarom mogelijk dat u misschien minder vaak wordt uitgenodigd voor onderzoeken dan andere mensen. Zorg er altijd voor dat uw persoonlijke gegevens up-to-date zijn, zodat we u gericht kunnen benaderen wanneer onderzoek geschikt voor uw zijn. Uw persoonlijke gegevens kunt u bekijken en veranderen via uw persoonlijke pagina.
 • Wanneer u nog nooit een uitnodiging voor deelname aan een onderzoek heeft ontvangen, vragen wij u het e-mailadres te controleren wat u bij inschrijving heeft opgegeven. Misschien is er tijdens de inschrijving per ongeluk een typefout gemaakt, of misschien heeft u inmiddels een ander e-mailadres. U kunt uw persoonlijke gegevens controleren op uw persoonlijke pagina.

 • Hoe kan ik me afmelden? -
  Bij elke uitnodiging voor een onderzoek kunt u zelf beslissen of u meedoet of niet. Indien u blijvend niet meer benaderd wil worden en dus uitgeschreven wil worden uit het BouwPanel, dan kunt u op uw persoonlijke pagina op 'afmelden' klikken. Wij zullen er dan zorg voor dragen dat u in het vervolg geen uitnodigingen meer van ons krijgt.