BouwPanel: slimmer worden door delen van informatie
Bent u werkzaam in de bouw-, woon- of vastgoedbranche in de breedste zin des woords? Deel dan uw kennis met BouwPanel!

Al lid?
Log hier in:

E-mailadres:

Wachtwoord:

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
POLL

De logistieke organisatie op de bouwplaats kan en moet efficiŽnter

Zeer mee eens
Mee eens
Neutraal
Mee oneens
Zeer mee oneensWat is het BouwPanel en hoe werkt het?

Geheel vrijblijvend

Deelname aan BouwPanel kost u niets en u zit ook nergens aan vast. Wij bieden een gratis abonnement, dat u NIET hoeft op te zeggen of op termijn toch moet gaan betalen, ook niet als u niet meer wenst deel te nemen aan het BouwPanel. Wij hopen dat deelnemers af en toe bereid zijn enkele vragen over interessante onderwerpen te beantwoorden en in ruil daarvoor bieden wij graag iets terug, omdat wij weten dat we tijd vragen van druk bezette mensen. Wij waarderen uw mening en alleen daarom bieden we u gratis onderzoeksresultaten. Bovendien heeft u op deze manier eenvoudig redelijk veel invloed op beslissingen van ondernemingen en instanties die uw dagelijks werk beinvloeden! Resultaten van door ons gehouden onderzoek vindt u niet alleen op deze website terug, maar ook geregeld in de pers.

Onderzoek

U zult maximaal 12 keer per jaar benaderd worden voor een onderzoek. Sommige onderzoeken worden telefonisch uitgevoerd en sommige via internet. U kunt zelf aangeven hoe u wilt worden benaderd, via de telefoon, via e-mail of beide. Als u aangeeft dat u alleen via e-mail wilt worden benaderd, bellen we u niet.
Bij iedere uitnodiging staat het u vrij niet deel te nemen aan dit onderzoek, wanneer het bijvoorbeeld niet uitkomt op dat moment. Via uw persoonlijke pagina kunt u altijd naar de voor u openstaande onderzoeken gaan. Na afloop van het onderzoek kunt u een terugkoppeling van de resultaten verwachten.


Afmelden

Bij elke uitnodiging voor een onderzoek kunt u zelf beslissen of u meedoet of niet. Indien u niet meer benaderd wil worden en dus permanent uit het BouwPanel wil, dan kunt u dat op uw persoonlijke pagina aangeven. Wij zullen er dan zorg voor dragen dat u in het vervolg geen uitnodigingen meer van ons krijgt.